Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τετάρτη 23 Μαρτίου: Μια βραδιά αφιερωμένη στο γαλλικό τραγούδι αλλά και την Αφρικανική μουσική.../ Μόνο με 10 ΕΥΡΩ, SUPER... με φαγητό; SUPER(X2)


Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Στα πλαίσια της διεθνούς μέρας της γαλλοφωνίας το ADF (Σύνδεσμος των Γάλλων του εξωτερικού) θα γιορτάσει την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο Quilombo Centro Cultural

Σας καλούμε να περάσουμε μαζί μια βραδιά αφιερωμένη στο γαλλικό τραγούδι αλλά και την Αφρικανική μουσική, μια και σε πολλές Αφρικανικές χώρες μιλούν γαλλικά.

Πρόγραμμα

· Αφρικάνικη μουσική με τον Abu και το group Tam tam d'Áfrique
Αυτό το γκρουπ γεννήθηκε στην Ελλάδα. Αποτελείται από επαγγελματίες μουσικούς από διάφορες χώρες της Αφρικής. Ο Abu , που έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και καμπαρέ, με την καθαρή και γλυκιά φωνή του θα αναλάβει τα φωνητικά.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την κατάσταση στην Τυνησία με άτομα που κατάγονται από εκεί.


· Γαλλικό τραγούδι με την Εύα Κοτανίδου

Η Εύα είχε την πρώτη της επαφή με την γαλλική μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Τα τραγούδια που ερμηνεύει αποτελούν μέρος των εμπειριών της. Το ρεπερτόριό της αποτελείται από Brel, Gainsbourg,Dalida et Piaf. Στο πιάνο ο Παντελής Μπενετάτος, θα είναι ο πιλότος αυτής της νυχτερινής πτήσης Αθήνα- Παρίσι, με συγκυβερνήτη έναν σαξοφωνίστα.

Είσοδος 10€ (Συμπεριλαμβάνεται ελαφρύς μπουφές)


Πληροφορίες: nadia.psaradellis@yahoo.gr
Tel 6942406603
www.adfe-grece.org


Quilombo Centro Cultural
Σερβίων 10 & Λεωφ.Αθηνών
Ακαδημία Πλάτωνος
Μετρό Κεραμεικός
www.quilombo.gr
210 5227 961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου