Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

επι-δεξιος (ψάλτης): Ανακοίνωση του Α.Ο. Χαϊδαρίου ! ! !

επι-δεξιος (ψάλτης): Ανακοίνωση του Α.Ο. Χαϊδαρίου ! ! !

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά σ’ αυτήν την οραματική και καθαρή κοινή Νέα μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης του Α.Ο. Χαϊδαρίου με:
την αγορά έστω και ενός εισιτηρίου διαρκείας
την μαζική παρουσία σας στους αγώνες της ομάδας μας
την εγγραφή και ένταξη των παιδιών σας στα τμήματα υποδομής του συλλόγου όπου επιτελείται Αθλητικό και Κοινωνικό έργο
την τοποθέτηση από τις επιχειρήσεις της πόλης μας διαφημιστικών πινακίδων στο γήπεδο

Όλοι μαζί για έναν Νέο Α.Ο. Χαϊδαρίου που θα ανήκει σε όλους και θα μας κάνει όλους πάλι περήφανους γι’ αυτόν.


Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος Λάμπρου Σπύρος
απ'ο το periferiako.gr:


Χαϊδάρι: Επιστροφή Λάμπρου! Την απόφασή του να επανέλθει στον προεδρικό θώκο του Χαϊδαρίου γνωστοποίησε με προσωπική δήλωση ο Σπύρος Λάμπρου. Ο 'ισχυρός' άνδρας του 'κυανέρυθρου' συλλόγου αναφέρθηκε στη 'συγκινητική συμπαράσταση' που επέδειξε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου μετά τη δημόσια παραίτησή του στις 28 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση και η δήλωση του Σπύρου Λάμπρου έχουν ως εξής:
'H επιστροφή του προέδρου και η ομιλία του την περασμένη Παρασκευή στα αποδυτήρια της ομάδας λειτούργησε θετικά στον ΑΟ Χαϊδαρίου όπως αποδείχτηκε με τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στους Αγίους Αναργύρους (0-3). Οταν λες την αλήθεια, δεν αδικείς και δεν εκμεταλλεύεσαι τότε μόνο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν άνθρωποι και καταστάσεις. Η δημόσια παραίτησή μου στις 28/2 άνοιξε ορθάνοικτα τον δρόμο και έδωσε την ευκαιρία σε όποιον ήθελε, να αναλάβει την ευθύνη του συλλόγου και των υποχρεώσεων του. Δυστυχώς όχι μόνο δεν εμφανίστηκε κανείς να το πράξει αλλά άρχισαν να δημιουργούνται διαλυτικές τάσεις στην ομάδα μας. Μετά από την δραματική συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου μου ζητήθηκε από ΟΛΟΥΣ (πλην ενός) να επανέλθω πριν σημειωθεί ανεπανόρθωτη βλάβη αλλά και κυρίως μετά τη συγκινητική συμπαράσταση στο πρόσωπο μου των γονέων της Ακαδημίας, δηλώνω παρών στην συνέχιση της υγιούς ανασυγκρότησης του συλλόγου. Καλώ όλους όσους πιστεύουν στο κοινό μας όραμα να συνδράμουν με πράξεις για την πραγματοποίηση του, συμπαραστεκόμενοι ολόψυχα στη δύσκολη προσωπική μου προσπάθεια και σε ΟΣΟΥΣ για άλλη μια φορά κρύφτηκαν μπροστά στις ευθύνες, να μας αφήσουν ήσυχους για να συνεχίσουμε να βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε στη δύσκολη αποστολή που έχουμε'. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου