Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τα «Άγρια Αγόρια» παρουσιάζονται στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

Αθήνα: Μια ομάδα νεαρών πειρατών οργανώνει την επίθεσή της ενάντια στην πιο πλούσια γυναίκα του κόσμου. Παιδιά του περιθωρίου, του δρόμου και της παρανομίας, άριστα εκπαιδευμένα στην τέχνη του ανταρτοπόλεμου, χωρίς πολιτική ατζέντα αλλά με οδηγό το άγριο ένστικτό τους, ετοιμάζουν την δυσκολότερη μάχη της ζωής τους, ενώ παράλληλα η εχθρός τους συνεχίζει αμέριμνη τις φιλανθρωπίες της.

Όλα αυτά σε μια παράσταση εμπνευσμένη από έργα του Ουίλιαμ Μπάροουζ και άλλων συγγραφέων που ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

Η παράσταση με τίτλο «Τα Άγρια Αγόρια» θα παρουσιάζεται στο ΙΜΚ από την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Η παράσταση χρησιμοποιεί την τεχνική του κολλάζ για να συνθέσει έναν ιστό από σύγχρονα κείμενα (των Χάινερ Μύλλερ, Φρίντριχ Ντύρενματ, Τζέιμς Τζόυς, Πέτερ Βάις, Αρτύρ Ρεμπώ, Β. Γκ. Ζέμπαλντ κ.α.).

«Πώς θα ξεκινήσει η νέα μεγάλη επανάσταση που θα γεννηθεί την εποχή της οικονομικής κρίσης και της εξαθλίωσης των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων; Ποιοι θα είναι οι αυριανοί επαναστάτες;» είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει η παράσταση.

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά
Ηλικίες Κοινού: Μόνο για Ενήλικες

Ταυτότητα της παράστασης

Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Σάκης Παπακωνσταντίνου
Δραματουργική επεξεργασία: Λουίζα Αρκουμανέα
Φωνητική διδασκαλία, τραγούδι: Χριστόφορος Σταμπόγλης
Σκηνικά, φωτισμοί: Σταύρος Παπαγιάννης
Επιμέλεια κίνησης: Ζωή Χατζηαντωνίου
Video installations: Χάρης Λαλούσης
Επιμέλεια μουσικής: Ευθύμης Θεοδόσης
Κοστούμια: Νικόλας Γεωργίου
Παίζουν: Άγγελος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Σωτήρης Μεντζέλος, Κώστας Σκύλος, Αινείας Τσαμάτης, Γιώργος Φλωράτος, Ιάσων Παπαματθαίου, Νεκτάριος Σμυρνάκης, Νίκος Σεβαστόπουλος.

πηγή: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου